Park 57 flyttar in på Latitud 57!

Välkommen till vårt nya festivalområde, en plats där musiken är lite softare och ljudnivån är något lägre för att skapa en avslappnad och behaglig atmosfär för dig! Här kan du njuta av en unik latitud-upplevelse som kombinerar musik, mat och avkoppling.

När du kliver in på området möts du av en härlig doft av härliga pastarätter och saftiga smashade burgare. För de som är sugna på något sött finns även ett glasscafé där du kan välja bland olika smaker och njuta av en svalkande glass i solen. Kaffe? Japp, klart vi har det också!

För att skapa en avslappnad och mysig atmosfär har vi inrett området med loungemöbler och skapat mysiga miljöer där du kan slå dig ner och koppla av. Här kan du sitta med dina vänner eller familj och njuta av god mat och dryck.

När det kommer till dryck kan du förvänta dig ett fint utbud av lokal öl från Åbro och Figeholms Bryggeri. Dessa bryggerier har valts ut för sin höga kvalitet och unika smaker som passar perfekt till festivalstämningen. Oavsett om du föredrar en ljus lager eller en IPA kommer du garanterat hitta något som tilltalar din smak. Alkoholfritt sortiment finns så klart.

Det nya festivalområdet är utformat för att tillgodose behoven hos festivalbesökare i alla åldrar. Här kan du njuta av god mat och dryck, umgås med vänner och familj i en avslappnad miljö. Vi är övertygade om att du kommer att trivas och få en minnesvärd festivalupplevelse här hos oss. Vi försöker jobba lite smartare på det här området och testa oss fram kring mer hållbara alternativ. Hoppas du kommer trivas. Välkommen till vårt nya, lite softare och grönare festivalparadis!