FAQ

Byt biljett mot festivalband i förväg! (gäller tvådagarsbiljett och barnbiljett)

Vi vill välkomna alla besökare till två fullspäckade dagar med fantastisk musik. Den 5-6 juli fyller vi festivalområdet på Brädholmen med artister, som Darin, Molly Sandén, Sven Ingvars, Ellen Krauss, Maskinen…

Inför årets festival kan du byta din biljett mot festivalband i förväg på:

Torsdag:
4/7 17:00-20:00 ICA Maxi Oskarshamn
4/7 17:00-20:00 Stadsloppet i Stadsparken Oskarshamn
4/7 17:00-20:00 Entrén vid festivalen

Fredag:
5/7 11:00-16:00 Entrén vid festivalen
OBSERVERA! Du kan bara byta din biljett i förväg om du har en tvådagarsbiljett eller barnbiljett. Du måste själv komma och byta biljett mot band och kan inte skicka någon annan att hämta ditt band.

  • En tvådagarsbiljett till Latitud 57, 2024 kostar 895 kronor (förköp) 950 kronor (på luckan*).
  • En endagarsbiljett till Latitud 57, 2024 kostar 695 kronor (förköp) 750 kronor (på luckan*).
  • Barnbiljett (7-14) år kostar 250 kronor (förköp) 300 kronor (på luckan*).
  • Barnbiljett 0-6 år kostar 50:-.
  • Alla priser är inklusive moms 6%
  • Du köper din biljett på:  latitud57.se
  • Viktigt att notera: du köper biljett till festivalen Latitud 57 och inte någon specifik artist.

Latitud 57 kommer att gå av stapeln 5-6 juli 2024 på Brädholmen i Oskarshamn. Brädholmen ligger i hamnen i Oskarshamn och är en av Sveriges vackraste spelplatser. Adress till festivalområdet: Brädholmen, Skeppsbron 4, Oskarshamn.

Om du vill bevaka Latitud 57 för något media ska du skicka in en ansökan till christian@bradholmenevent.se.

Skicka ett mail till klas@bradholmenevent.se och gör en intresseanmälan så kommer vi att höra av oss till dig så fort som möjligt. Ange även inom vilket område du vill jobba.

Livemusik är något av det bästa som finns. En bra konsert där du tillsammans med andra människor delar en fantastisk upplevelse kan få din kropp att bubbla och skapa känslor av gemenskap och eufori. Men många människor på en liten yta kan också skapa problem och därför har vi i Brädholmen Event sedan länge målmedvetet arbetat för att förebygga alla former av sexuella ofredanden och göra Latitud 57 till en så trygg och säker plats som möjligt. Latitud 57 är en del av projektet Dare to Care. Läs mer om Dare to Care här

Vi har historiskt varit lyckligt förskonade från incidenter men kommer med anledning av de händelser som den senaste tiden inträffat på andra festivaler i landet att ytterligare skärpa uppmärksamheten kring sexualbrott.

Vi vill även uppmuntra alla att prata med varandra om gränser, normer och att bli bättre på att säga ifrån när någon beter sig illa. Alla behöver sluta peka på varandra och istället hjälpas åt att bygga ett samhälle där alla kan känna sig trygga och säkra – överallt.

//Brädholmen Event

Spelschemat kommer upp på latitud57.se och Facebook så fort det är klart.

Nej, det är ingen åldersgräns på Latitud 57. Barn under 13 år bör ha med sig hörselkåpor eller hörselproppar.