Mollie Minott & Dimpker brothers

Under en dryg timme kommer vi få uppleva två stycken fantastiska framträdanden. Mollie Minott med sitt band kommer spela låtar från nya albumet och bröderna Adam och Martin Dimpker kommer trollbindas oss med sin musik!  

Mollie Minott

År 2015 ekade Mollies stämma för första gången över de 10.000 festivalbesökarna på Latitud 57.

Nu är hon tillbaka med sitt band för att presentera en ny era.

Mollie Minott är en av de Idoler som lämnat starkt avtryck med sin fängslande röst och breda leende. I år släpper hon sitt debutalbum där musiken rör sig mellan sofistikerad pop och ett vintage ljudlanskap, influerat av bl.a Fleetwood Mac, Carole King och Indierockbandet HAIM. 

I skapandeprocessen under pandemin studerade också sångerskan till lic. personlig tränare. Efter det formades hennes roll i branschen och inspirationen till albumet. På ett innovativt sätt skriver hon om holistisk hälsa och sökandet efter självrespekt och balans. Under sommaren spelar Mollie de nya låtarna för första gången live på utvalda scener i Sverige, där självklart Latitud 57 och Oskarshamn är ett av stoppen.

Dimpker Brothers

”Bröderna Martin och Adam Dimpker från metropolen Hulta i Småland är nyligen hemkomna från en månadslång releaseturné i USA och ansluter till en tradition som är nog så vanlig inom amerikansk musik. Två bröder som sjunger tillsammans och hittar en magisk syntes. Tänk Louvin Brothers eller Everly Brothers i nutid. För Dimpker Brothers mix av americana och pop är i högsta grad här och nu och har inget med nostalgi att göra.”