Photo by Courtney Cook on Unsplash

Latitud-Golfen 2021

Nu är det äntligen dags att anmäla dig till årets Latitud-golf. Som du säkert vet blev årets Latitud 57-festival inställd, men vi kör ett ordentligt program i höst och vinter i stället. Det är konserter och julbord med fart och fläkt i Folkets Park i Oskarshamn på ett sätt vi inte sett tidigare. Konceptet har vi valt att kalla Park 57. Du kan läsa mer om Park 57, som konceptet heter, på vår hemsida; park57.se. Många av priserna på golftävlingen kommer att vara presentkort till dessa attraktiva evenemang.

Själva golftävlingen äger rum lördagen 3 juli och kommer att vara en tvåmanna-scramble med poängbogey. Även i år kommer vi att ge ut dubbla poäng, det blir på hål 5 och 7, och max antal lag är självklart 57. Mer om detta på golfklubbens sida där du anmäler ditt lag; oskarshamnsgk.se

I anslutning till klubbrestaurangen kommer dessutom en puttningstävling att avgöras under dagen med fina priser. Vi kommer att ha några serveringsställen ute längs med banan och musik kommer att vara ett självklart inslag den här dagen på området.

Prisutdelning sker på Restaurang Badholmen vid cirka kl. 20:00 samma kväll. Där finns möjlighet att äta en buffé för 198:- per person från kl. 19:00 inklusive en välkomstdrink. Boka ditt bord redan nu på 070-333 95 57 eller klas@bradholmenevent.se.

Har du några frågor kring golftävlingen hör du av dig till Klas Häll på 070-333 95 57 eller klas@bradholmenevent.se.

Varmt välkommen till årets upplaga av Latitud-golfen!

//Brädholmen Event