Live at heart Sotheast & Talentcoach presenterar:

ISLE OF YOU

ISLE OF YOU

BIOGRAFI

P3 Guld-Nominerade Isle of You utseddes till Framtidens Artist 2019. Med en känsla av Vi Mot Världen och ungdomlig odödlighet gör Isle of You bubblande pop med 80-talsinfluenser, om stora känslor i små stunder. Den numera Stockholmsbaserade duon består av Ida Johansson och Elina Danielsson från Öland. 

2018 lyftes Isle of You fram av SIA då världsstjärnan adderade singeln Bodyguard till Team Sia’s EarCandy. Låtideén till Bodyguard föddes efter att duon spelade på högsäkerhetsfängelset i Medellin, Colombia, där publiken bestod av livstidsdömda fångar från Kartellen och paramilitären.

  • Att spela på fängelset i Colombia är en av våra mest surrealistiska upplevelser men även den allra finaste. Fruktansvärt läskigt och fantastiskt fint. Det förändrade vårt sätt att se på människor, på musik och på livet. 

 

Isle of You är Sveriges nya popduo som flirtar med 80-talet och för tankarna till Madonna och Icona Pop. Låtarna “Change of Heart” och “Hold Tight” blev utsedda till Veckans låt av P3 och singeln “Backseat Ceremony” användes av Carlsberg i deras lansering för nya smakupplevelser. “Cool without you” är den första av många singlar som duon kommer släppa 2022.