ANNIKA HERLITZ

Annika Herlitz

2015 och 2016 var åren som Annika Herlitz, som gör den svenska rösten till isprinsessan Elsa i den stora succéfilmen Frost, tog över familjescenen i Sverige. Då turnérade hon över hela Sverige och satte publikrekord efter publikrekord.  
 
Tillsammans med tiotusentals barn och föräldrar i publiken gästade familjeshowen över 50 städer där det fortfarande ekar högt från allsången av låtar som ”Let it Go”, ”Vill du inte ut och leka”, och ”För Första Gången Nånsin”. Det råder inga tvivel om att Annika Herlitz och hennes Frost-inspirerande succéshow var en av 2015 års stora familjeakter – och nu är succén tillbaka!

NYTT SVENSKT BIOREKORD SLOGS I MELLANDAGARNA

Sound of Music (1965), Sällskapsresan (1980), Titanic (1997), Borta med vinden (1939), Lejonkungen (1994), Sagan om ringen (2001) och Emil i Lönneberga (1971) är några av de främsta biosuccéerna i Sverige.

Men när det gäller biopremiärer får alla dessa storfilmer nu se sig slagna av  storfilmen Frost 2 som sågs av 424 030 besökare under sina fem första dagar på svenska biografer enligt Disney.

Det gör Disneysuccén Frost 2 till den största biopremiären hittills i Sverige. Den tidigare rekordhållaren var ”Star wars: The Force Awakens” från 2015 enligt TT.

I sommar, närmare bestämt den 4 juli kommer Annika Herlitz och hennes show till Latitud 57. Räkna med många isprinsessor i publiken.

SPELLISTA


VIDEOS


MER OM ARTISTEN