Lars Winnerbäck klar för Latitud 57, 2018

Brädholmen EventNyheter

Lars Winnerbäck är klar för Latitud 57, 2018!

Lars Winnerbäck är en av Sveriges mest folkkära artist. Han firar 20 år som konstnär, just nu aktuell med filmen”Winnerbäck – Ett slags liv”.

Idag kan vi avslöja att Winnerbäck kommer till sommarens Latitud 57 som äger rum 6-7 juli.

– Det känns otroligt kul att äntligen få presentera en av Latitud 57s mest önskade artist, säger Christian Åberg på Brädholmen Event. Med sin fantastiska låtskatt med hits från en 20 år lång karriär kommer hela Brädholmen att gunga den 7 juli.

I sommar ger sig Lars Winnerbäck ut på en omfattande skandinavisk sommarturné. I kontrast till den senaste tidens avskalade format handlar det i sommar om en stor produktion.

I oktober var det biopremiär för filmen Winnerbäck – Ett slags liv. Filmen skildrade hans 20 år som artist och tog oss närmare honom än någonsin. Den sammanfattade en musikalisk karriär, men framförallt gav den en inblick i en komplex människa vars svagheter och karaktärsdrag speglar en hel generations känslor.

Nu är det dags för ett nytt kapitel i berättelsen om Lars Winnerbäck när han i sommar ger sig ut på en omfattande skandinavisk sommarturné. Vintern 2016/2017 gjorde han en rad avskalade framträdanden på konserthus runt om i Skandinavien. Men till sommaren är det åter dags att turnera med band och stor scenproduktion.

Sedan 1996 har Lars Winnerbäck:
• Släppt 11 studioalbum, 8 samlingar och liveskivor samt 23 st ep/singlar.
• Spelat live för mer än 2,5 miljoner människor i Norge och Sverige.
• Sålt mer än en halv miljon album.
• Vunnit sju Grammis som bästa manliga artist, bästa copywriter och årets album.
• Vunnit 5 Rockbjörnar som årets manliga konstnär och årets live akt.
• Vunnit 5 P3 Guld för bästa manliga artist, liveakt och årets låt.

Biljetterna till Latitud 57, 2018 är redan släppta!
Som tidigare erbjuder Oskarshamns-Tidningen sina prenumeranter att köpa ett begränsat antal biljetter till julklappserbjudande (250st).

All information om biljetter och samtliga kategorier hittas via latitud57.se och oskarshamn.com.