Latitud 57 är finalist i Årets nydanare – folkets pris

Brädholmen EventNyheter

Brädholmen event/Latitud 57 har bivit framröstade som en av tre finalister i kategorin Årets nydanare – folkets pris till Oskarsgalan den 9 april. De övriga finalisterna är Radio Oskarshamn och IK-Oskarshamn.

\r\nMotiveringen löd så här:\r\n\r\nBrädholmen event och alla ideella insatser har gjort att Latitud 57 de senaste åren är en festival att räkna med nationellt. Slutsålt två år i rad och med otrolig feedback från regionen. Latitud-helgen är den största hemvändarfesten och skapar en stolthet hos invånarna. Handel, föreningar och företag utvecklas tillsammans med evenemanget. Otroligt viktig symbol för ett somrigt Oskarshamn.\r\n\r\nBrädholmen Event vill tacka alla som har röstat fram oss till denna nominering och final. Hoppas vi ses i sommar på Brädholmen den 8-9 juli.\r\n\r\n/Brädholmen Event