Välkommen till Latitud 57 – Dag 2

Brädholmen EventNyheter

Vi hade en magisk kväll och natt under vår öppning av Latitud 57. Slutsålt kring 20:00 och bra tryck i publiken hela kvällen. Vi som arrangörer är helnöjda med helheten och nu förbereder vi för en mäktigt bra lördag tillsammans med er!\r\n\r\nNågra tips inför kvällen:\r\n\r\nHar du inte bytt ut ditt band ännu? Kom i god tid innan den artist/spelning du vill se!\r\nDrick vatten och ta hand om varandra i värmen!\r\nTagga dina bider med #visitlatitud57\r\nNågra förändringar i programmet: \r\n\r\nKids Rocks teaterframträdande med Klas Klättermus flyttar till Lilla Scenen! Välkomna dit klockan 17:00!\r\n\r\nBorttappade saker återfinns i vårt informationstält eller hos Polisen. Återfås mot beskrivning!\r\nAllt borttappat lämnas till Polisen nästa vecka!